Musikkfestivalen Miniøya – Øyafestivalen for barn

Øyafestivalen er noe av det heftigste man kan besøke om sommeren i Oslo, med massevis av kjente band som spiller god musikk fra morgen til kveld. Øyafestivalen er blant de mest populære festivalene i Norge, med hundretusener av besøkende. Men hva skal barna gjøre? Jo, barna blir aldri glemt her i Norge. De har fått en egen festival, kalt Miniøya, der de får kose og leke seg mens de venter på å bli gamle nok til å besøke Øya. Du finner verken alkohol eller tobakk på Miniøya, her er det kos og god stemning som hele familien kan være med på. Miniøya er samtidig en årlig festival som stadig blir bedre, med kjente artister som underholder barna mens foreldrene kan kose seg i sommersolen på Tøyenparken i Oslo.

SiLyA is back

Silje Haugum Nymoen er mest kjent under sine pseudonymer – SiLyA og Anéa. Denne norske sangerinnen har skapt store overskrifter i mange år, spesielt etter at hun vant den andre sesongen av Stjernekamp på NRK1. Her var hun favorittstemplet allerede før finalen, og hadde dermed lavest odds på bettingsiden Betsafe. Med den vakre stemmen og godt utvalgte melodien var det ingen grunn til å satse på noen andre artister – Silje Nymoen vant suverent. Hun har mange års erfaring bak ryggen, og bor for tiden i New York der hun fortsetter sin karriere som vokalist.

Flåklypa i minnet

Om du fortsatt er usikker på hvem Silje er, kan vi enkelt påminne deg. Gruppen Multicyde, som slapp den verdenskjente låten «Not for the dough», der de brukte en melodi fra den norske filmen Flåklypa Grand Prix? Nå ringer det sikkert noen bjeller. Multicyde slapp mange fine sanger på begynnelsen av 2000-tallet. Sanger som fortsatt sitter i minnet til tusenvis av fans verden rundt. Munnspillet fra Flåklypa fikk en nydelig omredigering, og berømmelsen tok Silje Nymoen til nye høyder. Nå har hun begynt med hiphop, en sjanger hun alltid har satt pris på. Med hennes utrolige talent og viljestyrke er det liten tvil om at hun på nytt vil slippe hits i årene som kommer.