Forretningskonferanse med musikal

Forretningskonferanse med musikal

Det morsomste med å delta på en konferanse – bortsett fra det du lærer – er å få sjansen til å besøke et nytt sted. Konferanser holdes over hele verden, oftest på kjente reisemål i store byer. Hvorfor ikke gjøre litt mer ut av reisen med det nye konseptet “forretningkonferanse med musikal”.

Musikalsk konferanse-reise til London

Kombiner forretnings-reisen til London med musikaler som Mamma Mia eller Les Misérables, for å nevne noen, for så å ta en flott middag blant et utvalg av West Ends fantastiske restauranter. Høres ikke det flott ut? Etter maten kanskje et glass vin, champagne eller en alkoholfri versjon i baren på et av Londons mest eksklusive steder. Dette er kun et eksempel på hva man kan gjøre mellom konferansene. Få en minneverdig opplevelse bare å gå rundt i London og besøke Soho, Covent Garden eller Piccadilly Circus.

Bygg profesjonelle relasjoner på en morsom måte.

Hvor mye enklere skulle det ikke være å bygge profesjonelle relasjoner om forretnings-konferansen også var spennende og gøy. Finn flotte reisemål til flere steder i verden, gode for nettverksbygging, og du kan kombinere noen av dem og gjøre det til en fortreffelig opplevelse. For å hjelpe deg litt kan du se på dette som en referanse til fremtidige arrangementer.